dilluns, 17 de novembre del 2014

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL PROJECTE "L'HORT DE CAL VIVES"

El passat  dijous 13 de novembre de 2014 a les 18h a can Pasqual, un grup d'alumnes de 5è i 6è van exposar  el Projecte "L’hort de cal Vives”. Aquest projecte és l’adaptació del projecte “Recuperem el Torrent Mal” presentat al concurs “Espai-Idea 2013”.

Per realitzar aquest projecte, els alumnes van visitar els terrenys dels Horts de cal Vives acompanyats de dues mestres i del regidor d’Urbanisme, en Josep Rovira i van participar en el disseny del parc, pensant quin tipus de parc, distribució i elements volien. També es van reunir diverses vegades amb l’arquitecte responsable del projecte de l’obra, el sr. Cristóbal Penalva per tal de donar a conèixer les idees dels nens amb l’objectiu de fer-les realitat segons la seva viabilitat.

Aquest acte l'organitza el Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera amb el suport de l'Ajuntament d’Esparreguera. L’acte vol generar encontre i diàleg entre les persones que van presentar les seves idees i els gestors de l’administració per analitzar i valorar, entre tots, els pros i els contres de cada un dels projectes.

Us adjuntem diverses fotografies, el power point i vídeo de la presentació..










Si voleu anar directament a la intervenció dels nostres alumnes, ho podreu trobar del minut 11'35 al 32'45.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada