dimarts, 11 de novembre del 2014

EXPOSICIÓ TREBALL " L'HORT DE CAN VIVES"

Us fem saber que el proper dijous 13 de novembre de 18h a 19h a Can Pasqual un grup d'alumnes de 5è i 6è exposaran el Projecte de "l'Hort de cal Vives", per tal de conèixer la seva viabilitat.
També es farà el seguiment del Projecte "Carril bici i/o patinet".


Aquest acte vol generar encontre i diàleg entre les persones que van presentar les seves idees i els gestors de l’administració per analitzar i valorar, entre tots, els pros i els contres de cada un dels projectes.

I per a debatre han convidat als representants polítics i executius de l'Ajuntament, l'Alcalde, les regidories d'Urbanisme, Medi Ambient, Mobilitat i Promoció Econòmica i altres entitats i empresaris.

El concurs Espai-idea 2020 sorgeix per a donar valor a les idees dels ciutadans, dels empresaris i dels professionals d’Esparreguera. Cerca recollir aquelles idees que apostin pel bé comú i que amb el seu potencial ens projectin i apropin cap a l'entorn on volem viure al 2020.

Aquest acte l'organitza el Cercle d'Iniciatives Empresarials d'Esparreguera amb el suport de l'ajuntament d’Esparreguera. 

Esteu tots convidats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada