dijous, 16 de febrer del 2017

TEMA DE L'ANY 2016-17

Aquest curs hem triat com a tema transversal “Els éssers fantàstics”. La fantasia és un gènere artístic que barreja elements basats en la realitat amb altres no existents de caràcter màgic o sobrenatural, distingint-se així de la simple ficció.

Pensem que amb aquest centre d’interès podem potenciar la creativitat i la imaginació del nostre alumnat, ja que és una temàtica que els motiva molt i que els converteix en protagonistes del seu procés d’aprenentatge. A part, aquest tema transversal ens permet  treballar tres objectius bàsics en la nostra metodologia:

-      Globalitzar les diferents àrees curriculars dins d’un tema comú.
-      Interrelacionar els alumnes dels diferents cicles.
-      Implicar tota la comunitat educativa, fent-los participar en el Projecte d’escola.

En el 1r trimestre del curs, per tal de motivar als nostres alumnes, es faran diverses activitats com el mural de la classe o la decoració del vestíbul (on es demanarà la col·laboració de les famílies). D’aquest treball se’n deriven diferents activitats complementàries: sortides i visites relacionades amb el tema, ambientació de l’escola, revista Sant Jordi, festes d’escola ...  

Cada grup classe ha manifestat els seus interessos, i aquí teniu els resultats, sobre els que s'elaboraran els diferents projectes a les aules.



Classe
Nom
P3
Els follets
P4
Dracs
P5
Peter Pan i les Campanetes
1r
Els diables
2n
Els mini pirates
3r
StarWars
4t
Regne de la fastasia
Pokemons
Els 25 de Dahl

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada