dimecres, 27 de setembre del 2017

AMPA 2017-18

Benvolguts pares i mares de l’escola,

Què és l’AMPA?

L’AMPA són totes les famílies que formen una escola, la qual disposa de pares i mares representants de la mateixa, que ofereixen el suport i l’ajut a l’escola i administren la quota anual de cada família per el bé de la educació dels infants. Les persones que formen aquesta associació s’ofereixen per aportar l’ajut necessari pel bon funcionament de l’escola a nivell educatiu, sense cap interèseconòmic afegit.

a-     Promoure la participació  dels pares dels alumnes en la gestió del centre.
b-    Promoure la participació  i representació dels pares en el consell escolar.
c-     Facilitar la col·laboració del centre en els àmbits social i cultural de l’entorn.
d-    Col·laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l’elaboració de directrius per a la programació d’activitats complementàries, extraescolars o de serveis.
e-     Promoure i realitzar tota mena d’activitats d’interès per l’alumnat físico-esportives sense finalitat de lucre.

Com ja sabeu cada any els pares i mares de l’escola es fan càrrec d’una quota de 25€ anuals per família. Podeu rebre la informació de les diferents inversions en l’ Assemblea d'AMPAque es farà cap el mes novembre.

Podeu entrar a formar part de l’ AMPA en qualsevol moment, sempre necessitem gent que tingui ganes de col·laborar amb nosaltres i aportar noves idees. CORREU: ampa.mdm@gmail.com


TOTES LES ACTIVITATS QUE ORGANITZA L’AMPA O COL·LABORA AMB L’ESCOLA, TALLERS EXTRA ESCOLARS, EL BAR, LA LOTERIA, LA VENDA DE SAMARRETES, ETC..SERVEIXEN PER RECAUDAR DINERS I  PODER INVERTIR EN EL QUE ELS NOSTRES FILLS NECESSITEN. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada